Kalakutienos kepenų paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Kalakutienos kepenų paštetas

Paštetas yra švelnus, skanus ir sotus. Puikiai tinka pusryčiams. Paštetui paruošti nereikia daug ingredientų ar laiko virtuvėje.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
215 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutienos kepenų paštetas Žingsnis 1
Kepenis nuplaukite, pasūdykite, užpilkite 200 ml vandens ir troškinkite keptuvėje.

Žingsnis 2

Kalakutienos kepenų paštetas Žingsnis 2
Nulupkite ir supjaustykite morkas ir svogūnus, sudėkite į kepenis.

Žingsnis 3

Kalakutienos kepenų paštetas Žingsnis 3
Po 20 minučių supilkite grietinę.

Žingsnis 4

Kalakutienos kepenų paštetas Žingsnis 4
Po 5 minučių nuimkite keptuvę nuo viryklės ir atvėsinkite kepenėles.

Žingsnis 5

Kalakutienos kepenų paštetas Žingsnis 5
Mikseriu paštetą išplakite iki vientisos masės. Kalakutieną ir daržoves taip pat galite sumalti mėsmale.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
virti patiekalai, užkandžiai, paštetai, šalti užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, žalumynų sezonas, morkų sezonas, užkandžiai su žuvimi, žuvies paštetai, receptų knyga, paštetai su morkomis

Kategorijos