Publikavimo data: 2025-08-17
Kalakutienos kotletai su mocarela
Kalakutienos kotletai su minkštu sūriu būna labai švelnūs ir nesukelia sunkumo jausmo. Dietinė mėsa greitai suvirškinama ir ilgam numalšina alkį, o minkšto sūrio "žievelė" suteikia patiekalui malonų kreminį skonį. Padidinti įdaro originalumą padės alyvuogės. Jos puikiai pakeičia druską ir yra atsakingos už lengvą citrinos poskonį.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Susmulkintą mėsą ir alyvuoges sumaišykite su svogūnais, gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą: plaktuvu įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir grietinę. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Iš faršo suformuokite nedidelius plokščius pyragėlius. Į kiekvieno jų vidurį įdėkite po mocarelos rutuliuką ir užspauskite kraštus, kad gautųsi apvalūs kotletukai.
Kategorijos