Kalakutienos kotletai su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Kalakutienos kotletai su vištiena

Smulkinti kalakutienos kotletai su vištiena yra verti bet kurio restorano meniu, be to, jie paruošiami gana paprastai ir būna švelnūs bei sultingi. Svarbu mėsą supjaustyti kuo mažesniais gabalėliais, o tai padaryti lengviau, kai ji šiek tiek sušalusi. Gautą faršą reikia kepti, šaukštu išdėliojant ant įkaitintos keptuvės su aliejumi kaip paplotėlius, arba galima kotletus iškepti orkaitėje. Paruoštą patiekalą patiekite su bet kokiu garnyru: troškintomis arba šviežiomis daržovėmis, ryžiais arba grikiais, makaronais arba bulvėmis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutienos kotletai su vištiena Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Kiaušinį, grietinę, druską, česnaką, svogūną ir miltus sumaišykite plaktuvu iki vientisos masės. Sudėkite maltą mėsą ir gerai išmaišykite. Palikite 30 minučių pastovėti.

Žingsnis 2

Kalakutienos kotletai su vištiena Žingsnis 2
Iškepkite kotletus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Šaukštu dėkite kotletus į keptuvę kaip paplotėlius ir kepkite ant vidutinės ugnies po 10 minučių iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos