Kalakutienos lazanija pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Kalakutienos lazanija

Širdinga ir švelni itališka lazanija paprastai gaminama iš maltos mėsos. Kad patiekalas būtų dietinis, įdarą galima gaminti iš kalakutienos ir apsieiti be tradicinio bešamelio padažo. Svarbiausias dalykas gaminant yra lazanijos lakštai, kurie yra tie patys makaronai, bet plokščios formos. Juos galite pasigaminti patys, bet geriau nusipirkti jau paruoštų. Sutaupysite laiko ir lazanija išeis tvarkingesnė.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutienos lazanija Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sumaišykite svogūnus su malta mėsa ir 10 minučių pakepinkite keptuvėje. Sudėkite krapus, druską, juoduosius pipirus, aitriąją papriką ir pomidorus. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Kalakutienos lazanija Žingsnis 2
Paruoškite patiekalo pagrindą. Lakštus 1-2 minutes virkite verdančiame pasūdytame vandenyje, kol pusiau išvirs. Atvėsinkite.

Žingsnis 3

Kalakutienos lazanija Žingsnis 3
Paruoškite kalakutienos lazaniją. Padalykite lėkštes ir faršą į 4 dalis. Į aliejumi pateptą formą sudėkite 4 lėkštes. Ant viršaus sudėkite faršą. Taip darykite tol, kol baigsis įdaras. Paskutinis sluoksnis turėtų būti lazanijos lakštas. Pabarstykite jį sūriu ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 35-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, antrieji patiekalai iš miltų, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, lazanija, receptų knyga, naminė lazanija

Kategorijos