Kalakutienos plovas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Kalakutienos plovas

Pagal tradicinį receptą plovą galite virti puode arba keptuvėje, tačiau skaniausias ir kvapniausias jis būna puode. Specialistai pataria pirkti tik ketaus katilą storomis sienelėmis ir dangčiu. Taip kalakutienos plovas išlaikys visas naudingąsias savybes ir taps aštresnis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
23 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutienos plovas Žingsnis 1
Pasigaminkite zirvaką (daržovių ir mėsos pagrindą plovui). Įkaitinkite aliejų, kol pasirodys balta dulksna. Jame pakaitomis kepkite svogūnus, kalakutieną ir morkas, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite apkeptas daržoves ir mėsą. Įberkite prieskonių, druskos ir pipirų. Gerai išmaišykite ir kartu kepkite 5 minutes.

Žingsnis 2

Kalakutienos plovas Žingsnis 2
Paruoškite kalakutienos plovą. Sudėkite ryžius ant paruošto cirvako ir išlyginkite juos nesumaišydami su mėsa ir daržovėmis. Užpilkite verdančiu vandeniu - skystis turi visiškai apsemti plovą. Įdėkite česnaką, sumažinkite kaitrą iki silpnos, uždenkite dangčiu arba lėkšte. Virkite 30-40 minučių, kol skystis visiškai išgaruos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos