Publikavimo data: 2025-08-20
Kalakutienos samosa
Ar mėgstate pyragėlius? Tuomet jums patiks mano neįprasto samčio receptas! Jus sužavės jų skonis ir kvapas.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir dar 2-3 gabalėliais. Kalakutieną supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Svogūnus kepkite augaliniame aliejuje apie 5 minutes, tada į svogūnus sudėkite kalakutieną ir viską kartu kepkite iš pradžių po atviru dangčiu apie 10 minučių, tada po uždaru dangčiu - dar 15 minučių.
Žingsnis 3
Kiekvieną tešlos sluoksnį padalykite į 4 lygias dalis.
Žingsnis 4
Iškočiokite kočėlu į kvadratėlius ir į kiekvieno jų vidurį įdėkite po 1 valgomąjį šaukštą atvėsusio kalakutienos ir svogūnų įdaro.
Žingsnis 5
Dėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos, aptepkite plaktu kiaušiniu ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
Žingsnis 6
Kai plutelė patamsės, galėsite ją išimti.
Žingsnis 7
Jei norite, galite paruošti labai aromatingą padažą iš bazilikų, česnakų ir vyšninių pomidorų. Sąraše išvardytus ingredientus pagardinkite raudonaisiais pipirais ir viską iki vientisos masės susmulkinkite blenderiu.
Žingsnis 8
Štai koks gražus turėtų būti padažas.
Kategorijos