Samsa

Samsa yra skanus ir sotus patiekalas, paplitęs daugelyje Vidurio Azijos šalių, pagamintas iš mėsos ar daržovių užpildu, kuris būna įvyniotas į ploną tešlos sluoksnį ir keptas orkaitėje arba grilis. Tai gali būti skani ir sotus patiekalas, kuris dažnai būna patiekiamas kaip užkandis ar pagrindinis patiekalas.

TOP 5 Samsa receptai

iPhone 16 Pro

Samsa - 35 naujausi receptai

Marija
Samsa su bulvėmis receptas
Marta
Samsa receptas
Beata
Marmurinės jautienos samsa
Beata
Samsa orkaitėje
Beata
Sluoksniuotos tešlos samsa su vištiena
Augustinas Baranauskas
Uzbekų samsa
Augustinas Baranauskas
Samsa su svogūnais
Francišekas Baranauskas
Įdaryta samosa
Augustinas Baranauskas
Sluoksniuotos tešlos pyragaičių samsa
Beata
Pita samsa
Haroldas Sakalauskas
Samsa su mieline tešla
Nijolė Žukauskienė
Samsa su sūriu
Albinas Paulauskas
Samsa keptuvėje
Beata
Moliūgų samosa
Augustinas Baranauskas
Samsa su vištiena ir bulvėmis
Nijolė Žukauskienė
Samsa apie kefyrą
Haroldas Sakalauskas
Samsa su ėriena
Beata
Samsa su vištiena ir sūriu
Haroldas Sakalauskas
Samsa su varške
Alicija Navickienė
Naminės samosos
Daiva
Samsa su vištiena orkaitėje
Daiva
Sama su vištiena, grybais ir bulvėmis orkaitėje
Augustinas Baranauskas
Sama su sūriu ir žolelėmis orkaitėje
Francišekas Baranauskas
Samsa su suluguni sūriu iš sluoksniuotos tešlos
Augustinas Baranauskas
Samsa su ėriena iš sluoksniuotos tešlos
Albinas Paulauskas
Sama su varške ir žolelėmis iš sluoksniuotos tešlos
Alicija Navickienė
Sluoksniuotos samosos su malta mėsa
Alicija Navickienė
Sluoksniuotos samosos su sūriu
Marija
Sluoksniuotos samosos su vištiena
Marija
Sluoksniuotos samosos su sultinga namine malta mėsa
Marija
Trapi samosa su kiauliena
Augustinas Baranauskas
Moliūgų samosa šventėms
Marija
Klasikinė samsa su mėsa
Alicija Navickienė
Samsa su malta jautiena ir svogūnais
Augustinas Baranauskas
Namų stiliaus samosa