Publikavimo data: 2024-09-17
Kalakutienos šlaunelių bagetė
Iš bagetės galite pasigaminti skanius, sočius sumuštinius su kalakutiena ir šviežių daržovių salotomis su aromatingu padažu. Ruošiant geriau imti virtą arba keptą kalakutienos šlaunelę. Skirtingai nei filė, tokia mėsa yra švelnesnė ir sultingesnė. Bagetė su kalakutienos šlaunele, nepaisant gausaus produktų sąrašo recepte, paruošiama labai paprastai. Šį užkandį galima pasiimti su savimi į kelionę arba į gamtą.
Žingsnis 1
Paruoškite kalakutą. Mėsą pašildykite keptuvėje arba mikrobangų krosnelėje. Sumaišykite su aitriųjų paprikų padažu ir laimo žievele. Palikite 10 minučių, kad padažas lengvai karamelizuotųsi.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Majonezą sumaišykite su džiovintu imbieru ir česnaku. Supilkite laimo sultis.
Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Sumaišykite agurkus, kopūstus ir morkas. Apšlakstykite laimo sultimis ir sojų padažu.
Žingsnis 4
Paruoškite kalakutienos šlaunelių bagetę. Vieną vidinę bagetės pusę patepkite kepenų paštetu. Tada sudėkite kalakutieną, tada salotas. Ant viršaus užpilkite majonezo padažo. Pabarstykite krapais ir uždenkite.
Kategorijos