Kalifornijos agurkų suktinukas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Kalifornijos agurkų suktinukas.

Japonų virtuvės patiekalas, išgarsėjęs įvairiose šalyse. Jį galima lengvai pasigaminti namuose, nes agurkų suktinuko receptas yra gana paprastas. O svarbiausia, kad būsite tikri, jog visi bulvyčių ingredientai yra švieži ir kokybiški. Tokį skanėstą neabejotinai įvertins šventinio stalo ar šeimos vakarienės svečiai.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
186 kcal.
Baltymai
4 g
Angliavandeniai
41 g
Alergenai: Sezamas, žuvis
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalifornijos agurkų suktinukas. Žingsnis 1
Paleiskite ryžius per tekantį vandenį porą kartų, kol jie taps skaidrūs. Ryžius išvirkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.

Žingsnis 2

Kalifornijos agurkų suktinukas. Žingsnis 2
Supjaustykite agurką nedideliais strypeliais.

Žingsnis 3

Kalifornijos agurkų suktinukas. Žingsnis 3
Kilimėlį padėkite taip, kad jis būtų susuktas į viršų. Ant kilimėlio trumpąja puse į save padėkite nori jūros dumblių sluoksnį. Išmatuokite maždaug 10 cm atstumą nuo lakšto krašto ir sudėkite ryžius ant kilimėlio, lengvai juos prispausdami pirštais.

Žingsnis 4

Kalifornijos agurkų suktinukas. Žingsnis 4
Išvyniokite nori lakštą taip, kad ryžiai būtų apačioje, tiesiai ant kilimėlio.

Žingsnis 5

Kalifornijos agurkų suktinukas. Žingsnis 5
Palei trumpąjį nori lapo kraštą išdėliokite avokadą, grietinėlės sūrį ir krabų lazdeles.

Žingsnis 6

Kalifornijos agurkų suktinukas. Žingsnis 6
Švelniai susukite kilimėlį kartu su nori ir ryžiais. Susukdami paspauskite ryžius, kad susidarytų kvadrato formos ritinys.

Žingsnis 7

Kalifornijos agurkų suktinukas. Žingsnis 7
Peiliu pašalinkite nelygius kraštus. Jei norite, galite papuošti vyniotinį sezamo sėklomis. Sudrėkinkite peilį vandeniu ir supjaustykite vyniotinį griežinėliais. Atlikta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos