Publikavimo data: 2024-03-27
Kalifornijos agurkų suktinukas.
Japonų virtuvės patiekalas, išgarsėjęs įvairiose šalyse. Jį galima lengvai pasigaminti namuose, nes agurkų suktinuko receptas yra gana paprastas. O svarbiausia, kad būsite tikri, jog visi bulvyčių ingredientai yra švieži ir kokybiški. Tokį skanėstą neabejotinai įvertins šventinio stalo ar šeimos vakarienės svečiai.
Žingsnis 1
Paleiskite ryžius per tekantį vandenį porą kartų, kol jie taps skaidrūs. Ryžius išvirkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.
Žingsnis 2
Supjaustykite agurką nedideliais strypeliais.
Žingsnis 3
Kilimėlį padėkite taip, kad jis būtų susuktas į viršų. Ant kilimėlio trumpąja puse į save padėkite nori jūros dumblių sluoksnį. Išmatuokite maždaug 10 cm atstumą nuo lakšto krašto ir sudėkite ryžius ant kilimėlio, lengvai juos prispausdami pirštais.
Žingsnis 4
Išvyniokite nori lakštą taip, kad ryžiai būtų apačioje, tiesiai ant kilimėlio.
Žingsnis 5
Palei trumpąjį nori lapo kraštą išdėliokite avokadą, grietinėlės sūrį ir krabų lazdeles.
Žingsnis 6
Švelniai susukite kilimėlį kartu su nori ir ryžiais. Susukdami paspauskite ryžius, kad susidarytų kvadrato formos ritinys.
Žingsnis 7
Peiliu pašalinkite nelygius kraštus. Jei norite, galite papuošti vyniotinį sezamo sėklomis. Sudrėkinkite peilį vandeniu ir supjaustykite vyniotinį griežinėliais. Atlikta!
Kategorijos