Kalifornijos suktinukas su avokadu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Kalifornijos suktinukas su avokadu

Japonų virtuvės restorano patiekalas, išpopuliarėjęs daugelyje šalių. Nereikia laukti, kol pristatys iš restorano, galite lengvai paruošti suktinukus namuose ir įsitikinti, kad jų skonis ir forma nenusileis pirktiniams, o svarbiausia - būsite tikri dėl ingredientų kokybės ir šviežumo. Šį patiekalą tikrai įvertins vakarienės ar šventinio stalo svečiai.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
251 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
42 g
Alergenai: Sezamas, žuvis
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalifornijos suktinukas su avokadu Žingsnis 1
Ryžius du ar tris kartus nuplaukite po tekančiu vandeniu, kol vanduo taps skaidrus. Išvirkite ryžius pagal ant pakuotės nurodytą virimo būdą.

Žingsnis 2

Kalifornijos suktinukas su avokadu Žingsnis 2
Supjaustykite avokadą į juosteles.

Žingsnis 3

Kalifornijos suktinukas su avokadu Žingsnis 3
Išskleiskite kilimėlį taip, kad jis susisuktų į viršų. Ant kilimėlio trumpuoju šonu į save padėkite nori lapą. Maždaug 10 cm nuo "nori" lapo apačios pradėkite dėti ryžius lengvai braukdami pirštais.

Žingsnis 4

Kalifornijos suktinukas su avokadu Žingsnis 4
Apverskite nori lapą švaria puse į viršų. Ryžius sudėkite ant kilimėlio paviršiaus.

Žingsnis 5

Kalifornijos suktinukas su avokadu Žingsnis 5
Ant norio lakšto išilgai trumpojo krašto sudėkite agurką, grietinėlės sūrį ir krabų lazdeles.

Žingsnis 6

Kalifornijos suktinukas su avokadu Žingsnis 6
Švelniai, naudodami kilimėlį, pradėkite sukti įdarą į norį. Toliau sukite ir spausdami ryžius suformuokite kvadratinį ritinėlį.

Žingsnis 7

Kalifornijos suktinukas su avokadu Žingsnis 7
Nupjaukite nelygius ritinio kraštus. Jei norite, papuoškite suktinuką sezamo sėklomis. Vandenyje pamirkytu peiliu supjaustykite suktinuką į gabalėlius. Patiekalas paruoštas valgyti!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos