Publikavimo data: 2024-03-27
Kalifornijos suktinukas su avokadu
Japonų virtuvės restorano patiekalas, išpopuliarėjęs daugelyje šalių. Nereikia laukti, kol pristatys iš restorano, galite lengvai paruošti suktinukus namuose ir įsitikinti, kad jų skonis ir forma nenusileis pirktiniams, o svarbiausia - būsite tikri dėl ingredientų kokybės ir šviežumo. Šį patiekalą tikrai įvertins vakarienės ar šventinio stalo svečiai.
Žingsnis 1
Ryžius du ar tris kartus nuplaukite po tekančiu vandeniu, kol vanduo taps skaidrus. Išvirkite ryžius pagal ant pakuotės nurodytą virimo būdą.
Žingsnis 2
Supjaustykite avokadą į juosteles.
Žingsnis 3
Išskleiskite kilimėlį taip, kad jis susisuktų į viršų. Ant kilimėlio trumpuoju šonu į save padėkite nori lapą. Maždaug 10 cm nuo "nori" lapo apačios pradėkite dėti ryžius lengvai braukdami pirštais.
Žingsnis 4
Apverskite nori lapą švaria puse į viršų. Ryžius sudėkite ant kilimėlio paviršiaus.
Žingsnis 5
Ant norio lakšto išilgai trumpojo krašto sudėkite agurką, grietinėlės sūrį ir krabų lazdeles.
Žingsnis 6
Švelniai, naudodami kilimėlį, pradėkite sukti įdarą į norį. Toliau sukite ir spausdami ryžius suformuokite kvadratinį ritinėlį.
Žingsnis 7
Nupjaukite nelygius ritinio kraštus. Jei norite, papuoškite suktinuką sezamo sėklomis. Vandenyje pamirkytu peiliu supjaustykite suktinuką į gabalėlius. Patiekalas paruoštas valgyti!
Kategorijos