Publikavimo data: 2025-08-19
Kalmarai aluje
Tai puikus alaus užkandis. Skanus.
Žingsnis 1
Nulupkite kalmarų skerdenas iš vidaus ir iš išorės. Supjaustykite žiedais. Galite juos supjaustyti juostelėmis.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus laikykite švariame, sausame dubenyje. Į baltymus įberkite žiupsnelį druskos ir išplakite iki standžių viršūnių.
Žingsnis 3
Trynius pasūdykite, suberkite miltus ir alų. Gerai išplakite.
Žingsnis 4
Sudėkite kiaušinių baltymus ir antrąjį mišinį. Tešla paruošta.
Žingsnis 5
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Panardinkite kalmarus į tešlą ir kepkite po 1 minutę iš kiekvienos pusės ant didelės ugnies.
Kategorijos