Kalmarai aluje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kalmarai aluje

Tai puikus alaus užkandis. Skanus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Kalmarai aluje Žingsnis 1
Nulupkite kalmarų skerdenas iš vidaus ir iš išorės. Supjaustykite žiedais. Galite juos supjaustyti juostelėmis.

Žingsnis 2

Kalmarai aluje Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus laikykite švariame, sausame dubenyje. Į baltymus įberkite žiupsnelį druskos ir išplakite iki standžių viršūnių.

Žingsnis 3

Kalmarai aluje Žingsnis 3
Trynius pasūdykite, suberkite miltus ir alų. Gerai išplakite.

Žingsnis 4

Kalmarai aluje Žingsnis 4
Sudėkite kiaušinių baltymus ir antrąjį mišinį. Tešla paruošta.

Žingsnis 5

Kalmarai aluje Žingsnis 5
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Panardinkite kalmarus į tešlą ir kepkite po 1 minutę iš kiekvienos pusės ant didelės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, jūros gėrybių užkandžiai, naujametiniai užkandžiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, užkandžiai su česnakais

Kategorijos