Kalmarai česnakiniame padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Kalmarai česnakiniame padaže

Kalmarai česnakiniame padaže būna labai sultingi, minkšti ir skanūs. Česnakai ir jūros gėrybės - puikus derinys. Dėl jo kalmarai įgauna labai pikantišką ir sodrų skonį bei aromatą. Taip pat prie šio patiekalo labai derės šviežios prieskoninės žolelės: krapai, petražolės arba kalendros. Visam patiekalui paruošti prireiks mažiau nei pusvalandžio: patys kalmarai kepami keptuvėje tik 6 minutes. Pradžiuginkite savo šeimą ir draugus tokiu neįprastu ir labai skaniu patiekalu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Kalmarai česnakiniame padaže Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Kalmarai česnakiniame padaže Žingsnis 2
Krapus taip pat supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 3

Kalmarai česnakiniame padaže Žingsnis 3
Į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, sudėkite kalmarų žiedus.

Žingsnis 4

Kalmarai česnakiniame padaže Žingsnis 4
Įdėkite česnako, krapų, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite. Kepkite 3-5 minutes ant mažos ugnies.

Žingsnis 5

Kalmarai česnakiniame padaže Žingsnis 5
Supilkite grietinėlę ir ant silpnos ugnies troškinkite kalmarus dar 2 minutes.

Žingsnis 6

Kalmarai česnakiniame padaže Žingsnis 6
Kalmarai česnakiniame padaže paruošti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, jūros gėrybių užkandžiai, naujametiniai užkandžiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, užkandžiai su česnakais

Kategorijos