Kalmarai česnakiniame padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Kalmarai česnakiniame padaže

Kalmarai česnakiniame padaže būna labai sultingi, minkšti ir skanūs. Česnakai ir jūros gėrybės - puikus derinys. Dėl jo kalmarai įgauna labai pikantišką ir sodrų skonį bei aromatą. Taip pat prie šio patiekalo labai derės šviežios prieskoninės žolelės: krapai, petražolės arba kalendros. Visam patiekalui paruošti prireiks mažiau nei pusvalandžio: patys kalmarai kepami keptuvėje tik 6 minutes. Pradžiuginkite savo šeimą ir draugus tokiu neįprastu ir labai skaniu patiekalu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalmarai česnakiniame padaže Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Kalmarai česnakiniame padaže Žingsnis 2
Krapus taip pat supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 3

Kalmarai česnakiniame padaže Žingsnis 3
Į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, sudėkite kalmarų žiedus.

Žingsnis 4

Kalmarai česnakiniame padaže Žingsnis 4
Įdėkite česnako, krapų, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite. Kepkite 3-5 minutes ant mažos ugnies.

Žingsnis 5

Kalmarai česnakiniame padaže Žingsnis 5
Supilkite grietinėlę ir ant silpnos ugnies troškinkite kalmarus dar 2 minutes.

Žingsnis 6

Kalmarai česnakiniame padaže Žingsnis 6
Kalmarai česnakiniame padaže paruošti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos