Publikavimo data: 2024-03-28
Kalmarai česnakiniame padaže
Kalmarai česnakiniame padaže būna labai sultingi, minkšti ir skanūs. Česnakai ir jūros gėrybės - puikus derinys. Dėl jo kalmarai įgauna labai pikantišką ir sodrų skonį bei aromatą. Taip pat prie šio patiekalo labai derės šviežios prieskoninės žolelės: krapai, petražolės arba kalendros. Visam patiekalui paruošti prireiks mažiau nei pusvalandžio: patys kalmarai kepami keptuvėje tik 6 minutes. Pradžiuginkite savo šeimą ir draugus tokiu neįprastu ir labai skaniu patiekalu.
Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Krapus taip pat supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 3
Į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, sudėkite kalmarų žiedus.
Žingsnis 4
Įdėkite česnako, krapų, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite. Kepkite 3-5 minutes ant mažos ugnies.
Žingsnis 5
Supilkite grietinėlę ir ant silpnos ugnies troškinkite kalmarus dar 2 minutes.
Žingsnis 6
Kalmarai česnakiniame padaže paruošti.
Kategorijos