Kalmarai, įdaryti baltaisiais ryžiais ir kiaušiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Kalmarai, įdaryti baltaisiais ryžiais ir kiaušiniu

Kalmarai, įdaryti ryžiais ir kiaušiniu, yra labai sotus ir skanus patiekalas. Šiam receptui geriau tinka apvaliagrūdžiai ryžiai, bet galite naudoti ir kitų rūšių ryžius, pavyzdžiui, ilgagrūdžius, vidutinių grūdų, raudonuosius ar ruduosius. Svarbiausia - atsižvelkite į vandens kiekį ir virimo laiką, nes jie gali skirtis priklausomai nuo pasirinktos ryžių rūšies. Rinkdamiesi kalmarus atkreipkite dėmesį į mėsą: ji turi būti šviesios kreminės spalvos. Tai reiškia, kad kalmarai laikymo metu neatšalo.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalmarai, įdaryti baltaisiais ryžiais ir kiaušiniu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Supjaustykite virtus kiaušinius kubeliais. Smulkiai supjaustykite krapus. Dubenyje sumaišykite ryžius, virtus kiaušinius ir krapus. Į likusius ingredientus įmuškite žalią kiaušinį, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, viską išmaišykite.

Žingsnis 2

Kalmarai, įdaryti baltaisiais ryžiais ir kiaušiniu Žingsnis 2
Įdarykite kalmarus. Gauta mase sandariai pripildykite kalmarų skerdenas. Įdarytus kalmarus sudėkite į keptuvę, supilkite grietinę ir įpilkite pusę stiklinės vandens. Kai padažas užvirs, atsargiai apverskite įdarytus kalmarus į kitą pusę ir troškinkite 2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos