Kalmarai, įdaryti grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Kalmarai, įdaryti grybais

Kalmarus, įdarytus grybais, lengva paruošti. Šių vertingų jūros gėrybių skerdenos viduje yra tuščiavidurės, todėl jas įdaryti labai paprasta. Gaminimą sudaro trys etapai - kalmarų valymas, įdaro formavimas ir kimšimas. Belieka tik iškepti orkaitėje, o tada mėgautis aromatingu ir maistingu patiekalu. Šiam receptui geriau rinktis šviežius, o ne šaldytus kalmarus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, vėžiagyviai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Kalmarai, įdaryti grybais Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje su sviestu 10 minučių pakepinkite svogūnus ir grybus. Sudėkite virtus kiaušinius, žaliuosius svogūnus, sūrį. Pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 2

Kalmarai, įdaryti grybais Žingsnis 2
Įdarykite kalmarų skerdenas įdaru. Skylučių galus sutvirtinkite dantų krapštukais. Kiekvieno kalmaro viršų aptepkite majonezu. Kepkite patiekalą iki 180 ℃ įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, jūros gėrybių užkandžiai, naujametiniai užkandžiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, užkandžiai su česnakais

Kategorijos