Publikavimo data: 2024-05-19
Kalmarai, įdaryti grybais
Internete galima rasti tūkstančius įdarytos vištienos, ėrienos, kiaulienos, kalakutienos receptų, tačiau įdaryti kalmarai daugeliui gali būti tikras atradimas. Grybais, salotomis, paprikomis ir ištemptu sūriu įdaryta kalmaro skerdena tikrai sužavės ir nepaliks abejingų.
Žingsnis 1
Nuluptus grybus supjaustykite griežinėliais, žaliąją papriką supjaustykite nedideliais griežinėliais, salotas smulkiai supjaustykite ir sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Kalmarus nuplikykite verdančiu vandeniu ir nuimkite plėvelę. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi pakepinkite grybus, tada sudėkite paprikas, kiaušinius ir salotas. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Periodiškai maišykite, kol iškeps, tada sudėkite sūrį.
Žingsnis 3
Atsargiai įdarykite nuluptus kalmarus įdaru, nepažeisdami jų vientisumo. Užriškite skylutę virvele, kad įdaras neišbyrėtų, sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite iki 180 ℃ įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.
Kategorijos