Publikavimo data: 2024-04-02
Kalmarai, įdaryti grybais ir kiaušiniais
Kalmarai yra viena iš nebrangių, bet labai naudingų jūros gėrybių. Tai vitaminų ir naudingų mikroelementų lobynas. Be to, kalmarų mėsoje nėra cholesterolio. Kalmarus galima ruošti įvairiais būdais. Yra receptų, kaip jūros gėrybes virti, kepti, kepti ir įdaryti. Vienas iš labiausiai paplitusių variantų - kalmarai, įdaryti grybais.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje arba keptuvėje įkaitinkite sviestą. Pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus. Sudėkite grybus ir kepkite dar 5 minutes. Sudėkite grybus, svogūnus, kiaušinius, žaliuosius svogūnus ir sūrį į gilų dubenį. Pagardinkite pipirais ir druska. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Giliame dubenyje sumaišykite majonezą, miltus, druską, pipirus ir grietinę. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 3
Iškepkite kalmarus. Įdarykite kalmarus kiaušinių ir daržovių mišiniu. Sudėkite juos į kepimo indą. Apšlakstykite kalmarus padažu. Dėkite į 160-170 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių.
Kategorijos