Kalmarai, įdaryti grybais ir kiaušiniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Kalmarai, įdaryti grybais ir kiaušiniais

Kalmarai yra viena iš nebrangių, bet labai naudingų jūros gėrybių. Tai vitaminų ir naudingų mikroelementų lobynas. Be to, kalmarų mėsoje nėra cholesterolio. Kalmarus galima ruošti įvairiais būdais. Yra receptų, kaip jūros gėrybes virti, kepti, kepti ir įdaryti. Vienas iš labiausiai paplitusių variantų - kalmarai, įdaryti grybais.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, vėžiagyviai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalmarai, įdaryti grybais ir kiaušiniais Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje arba keptuvėje įkaitinkite sviestą. Pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus. Sudėkite grybus ir kepkite dar 5 minutes. Sudėkite grybus, svogūnus, kiaušinius, žaliuosius svogūnus ir sūrį į gilų dubenį. Pagardinkite pipirais ir druska. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kalmarai, įdaryti grybais ir kiaušiniais Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Giliame dubenyje sumaišykite majonezą, miltus, druską, pipirus ir grietinę. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 3

Kalmarai, įdaryti grybais ir kiaušiniais Žingsnis 3
Iškepkite kalmarus. Įdarykite kalmarus kiaušinių ir daržovių mišiniu. Sudėkite juos į kepimo indą. Apšlakstykite kalmarus padažu. Dėkite į 160-170 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos