Kalmarai, įdaryti grybais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Kalmarai, įdaryti grybais ir sūriu

Pagal šį receptą gaunami sultingi ir švelnūs įdaryti kalmarai, kuriuos galima patiekti ant bet kokio stalo.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalmarai, įdaryti grybais ir sūriu Žingsnis 1
Išvalytus kalmarus 2 minutes virkite pasūdytame vandenyje. Išimkite iš keptuvės ir iškart dėkite į ledinį vandenį, kad atvėstų.

Žingsnis 2

Kalmarai, įdaryti grybais ir sūriu Žingsnis 2
Kepkite svogūnus, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 3

Kalmarai, įdaryti grybais ir sūriu Žingsnis 3
Sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus (aš turiu pievagrybių) ir kepkite, kol išgaruos drėgmė. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 4

Kalmarai, įdaryti grybais ir sūriu Žingsnis 4
Sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles. Kepkite dar 3 minutes ir nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 5

Supjaustykite virtus kiaušinius, sumaišykite su grybais, įberkite tarkuoto sūrio ir įdarykite kalmarus.

Žingsnis 6

Kalmarai, įdaryti grybais ir sūriu Žingsnis 6
Įdarytus kalmarus sudėkite ant kepimo skardos ir 10-15 minučių pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos