Publikavimo data: 2024-09-17
Kalmarai, įdaryti grybais ir sūriu
Pagal šį receptą gaunami sultingi ir švelnūs įdaryti kalmarai, kuriuos galima patiekti ant bet kokio stalo.
Žingsnis 1
Išvalytus kalmarus 2 minutes virkite pasūdytame vandenyje. Išimkite iš keptuvės ir iškart dėkite į ledinį vandenį, kad atvėstų.
Žingsnis 2
Kepkite svogūnus, kol įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 3
Sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus (aš turiu pievagrybių) ir kepkite, kol išgaruos drėgmė. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles. Kepkite dar 3 minutes ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 5
Supjaustykite virtus kiaušinius, sumaišykite su grybais, įberkite tarkuoto sūrio ir įdarykite kalmarus.
Žingsnis 6
Įdarytus kalmarus sudėkite ant kepimo skardos ir 10-15 minučių pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kategorijos