Kalmarai, įdaryti ryžiais ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Kalmarai, įdaryti ryžiais ir grybais

Yra daug receptų, kaip paruošti ryžiais ir grybais įdarytus kalmarus. Į faršą galima įdėti kiaušinio ar sūrio, palikti tik grybus ir ryžius. Tačiau svarbiausia šiame patiekale vis dėlto yra ne faršas, o patys kalmarai. Šios jūros gėrybės yra gana įnoringos. Ją sunku padaryti skanią, nes net kelios papildomos sekundės puode ar orkaitėje gali padaryti kalmarus guminius ir nevalgomus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, vėžiagyviai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalmarai, įdaryti ryžiais ir grybais Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite į jį smulkintus svogūnus ir morkas. Ant vidutinės ugnies nuolat maišydami kepkite 5 minutes. Į daržoves sudėkite grybus. Kepkite maišydami, kol išgaruos visas skystis. Perkelkite paruoštas daržoves į gilų dubenį, sudėkite virtus ryžius, pabarstykite prieskoniais ir sūriu ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Kalmarai, įdaryti ryžiais ir grybais Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus kalmarus. Kalmarų skerdenas pripildykite įdaro. Perkelkite į kepimo formą, uždenkite folija. 15 minučių pašaukite į iki 150 °C įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos