Kalmarai penkių prieskonių sūrio padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Kalmarai penkių prieskonių sūrio padaže

Ne paslaptis, kad sūrio ir grietinėlės padažai puikiai dera su žuvimi. Internete yra tūkstančiai straipsnių, kaip ruošti žuvį su sūrio padažu orkaitėje, keptuvėje ar net daugiafunkcinėje keptuvėje. Kalmarai po sūrio padažu atrodo ne ką prasčiau. Švelni sūdyta kalmarų mėsa, pagardinta penkiais skirtingais prieskoniais, naujai atskleidžia savo skonį, kurį papildo nuostabus sūrio padažas ir sukuria visiškai naują neįprastą derinį bei ištisą skonių simfoniją.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalmarai penkių prieskonių sūrio padaže Žingsnis 1
Kalmarus supjaustykite griežinėliais, o svogūną - pusžiedžiais. Įkaitintoje keptuvėje pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus, tada sudėkite kalmarus ir kepkite dar 1-2 minutes. Sumaišykite druską, pipirus, ciberžolę, krapus ir bazilikus, supilkite prieskonius į kalmarus ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Kalmarai penkių prieskonių sūrio padaže Žingsnis 2
Supilkite kalmarus ir svogūnus su grietine, įpilkite majonezo ir sojų padažo, gerai išmaišykite ir virkite dar 1 minutę. Sūrį supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į likusius ingredientus. Išjunkite kaitlentę ir uždengę dangčiu palikite kuriam laikui pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos