Publikavimo data: 2024-05-19
Kalmarai penkių prieskonių sūrio padaže
Ne paslaptis, kad sūrio ir grietinėlės padažai puikiai dera su žuvimi. Internete yra tūkstančiai straipsnių, kaip ruošti žuvį su sūrio padažu orkaitėje, keptuvėje ar net daugiafunkcinėje keptuvėje. Kalmarai po sūrio padažu atrodo ne ką prasčiau. Švelni sūdyta kalmarų mėsa, pagardinta penkiais skirtingais prieskoniais, naujai atskleidžia savo skonį, kurį papildo nuostabus sūrio padažas ir sukuria visiškai naują neįprastą derinį bei ištisą skonių simfoniją.
Žingsnis 1
Kalmarus supjaustykite griežinėliais, o svogūną - pusžiedžiais. Įkaitintoje keptuvėje pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus, tada sudėkite kalmarus ir kepkite dar 1-2 minutes. Sumaišykite druską, pipirus, ciberžolę, krapus ir bazilikus, supilkite prieskonius į kalmarus ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Supilkite kalmarus ir svogūnus su grietine, įpilkite majonezo ir sojų padažo, gerai išmaišykite ir virkite dar 1 minutę. Sūrį supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į likusius ingredientus. Išjunkite kaitlentę ir uždengę dangčiu palikite kuriam laikui pastovėti.
Kategorijos