Publikavimo data: 2024-05-19
Kalmarai sojų padaže keptuvėje
Azijos virtuvė garsėja paprastumu ir neįprastais deriniais. Joje dažniau nei kiti ingredientai naudojamos jūros gėrybės. Pavyzdžiui, kalmarai sojų padaže keptuvėje - puikus greito ir skanaus užkandžio pavyzdys, kuris tikrai patiks visiems ir bus puikus pirmas žingsnis susipažįstant su Azijos virtuve.
Žingsnis 1
Nuluptą svogūną supjaustykite plunksnelėmis, česnaką smulkiai sukapokite arba išspauskite, kalmarus nuplikykite verdančiu vandeniu, nuimkite plėvelę ir supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną, kol jis taps auksinis. Sudėkite kalmarus ir kepkite dar 1,5 minutės, tada sudėkite česnaką ir sojų padažą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, kepkite dar 2 minutes ir nukelkite nuo kaitlentės.
Kategorijos