Kalmarai sojų padaže keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Kalmarai sojų padaže keptuvėje

Azijos virtuvė garsėja paprastumu ir neįprastais deriniais. Joje dažniau nei kiti ingredientai naudojamos jūros gėrybės. Pavyzdžiui, kalmarai sojų padaže keptuvėje - puikus greito ir skanaus užkandžio pavyzdys, kuris tikrai patiks visiems ir bus puikus pirmas žingsnis susipažįstant su Azijos virtuve.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalmarai sojų padaže keptuvėje Žingsnis 1
Nuluptą svogūną supjaustykite plunksnelėmis, česnaką smulkiai sukapokite arba išspauskite, kalmarus nuplikykite verdančiu vandeniu, nuimkite plėvelę ir supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 2

Kalmarai sojų padaže keptuvėje Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną, kol jis taps auksinis. Sudėkite kalmarus ir kepkite dar 1,5 minutės, tada sudėkite česnaką ir sojų padažą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, kepkite dar 2 minutes ir nukelkite nuo kaitlentės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos