Publikavimo data: 2024-03-26
Kalmarai su krabų lazdelėmis ir sūriu
Įdaryti kalmarai yra tradicinis graikų ir Viduržemio jūros regiono virtuvės patiekalas. Jūros gėrybės ruošiamos su įvairiais įdarais. Populiariausi receptai - kalmarai su krabų lazdelėmis ir sūriu. Užkandis yra nesudėtingai pagaminamas, su juo gali susidoroti net pradedantis virėjas. Kalmarus geriau pirkti žalius, pirmenybę teikite Tolimųjų Rytų kalmarams - jie skanesni. Šviežių moliuskų mėsa šviesiai kreminės spalvos, tvirta ir tanki. Maišelyje neturėtų būti daug ledo.
Žingsnis 1
Paruoškite kalmarus. Karkvabalius 2-3 minutes pavirkite verdančiame vandenyje. Palikite atvėsti.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite krabų lazdeles, kiaušinius ir žoleles. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Įdėkite majonezo, druskos ir pipirų, produktus sumaišykite.
Žingsnis 3
Įdarykite kalmarus krabų lazdelių mišiniu.
Kategorijos