Kalmarai su krabų lazdelėmis ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Kalmarai su krabų lazdelėmis ir sūriu

Įdaryti kalmarai yra tradicinis graikų ir Viduržemio jūros regiono virtuvės patiekalas. Jūros gėrybės ruošiamos su įvairiais įdarais. Populiariausi receptai - kalmarai su krabų lazdelėmis ir sūriu. Užkandis yra nesudėtingai pagaminamas, su juo gali susidoroti net pradedantis virėjas. Kalmarus geriau pirkti žalius, pirmenybę teikite Tolimųjų Rytų kalmarams - jie skanesni. Šviežių moliuskų mėsa šviesiai kreminės spalvos, tvirta ir tanki. Maišelyje neturėtų būti daug ledo.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, vėžiagyviai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalmarai su krabų lazdelėmis ir sūriu Žingsnis 1
Paruoškite kalmarus. Karkvabalius 2-3 minutes pavirkite verdančiame vandenyje. Palikite atvėsti.

Žingsnis 2

Kalmarai su krabų lazdelėmis ir sūriu Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite krabų lazdeles, kiaušinius ir žoleles. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Įdėkite majonezo, druskos ir pipirų, produktus sumaišykite.

Žingsnis 3

Kalmarai su krabų lazdelėmis ir sūriu Žingsnis 3
Įdarykite kalmarus krabų lazdelių mišiniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos