Publikavimo data: 2024-06-12
Paprastas onigiri receptas
Norint pajusti Japonijos atmosferą ir paragauti jos skonių, nebūtina pirkti lėktuvo bilietų. Galite tiesiog pasigaminti tradicinių šios šalies patiekalų. Vienas iš jų - onigiri. Tai rutuliuko ar trikampio formos ryžiai su įvairiais įdarais. Kartais onigiri taip pat vyniojami į nori jūros dumblių lapus, omletą, salotų lapus arba kumpį. Šį patiekalą gali pasigaminti kiekvienas. Padės mūsų paprastas onigiri receptas.
Žingsnis 1
Išvirkite ryžius, nuplaukite juos, sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Pastatykite puodą ant viryklės ir užvirinkite vandenį. Tada sumažinkite ugnį ir virkite 15-20 minučių, kol išvirs.
Žingsnis 2
Atvėsinkite ryžius ir suformuokite iš jų rutuliukus, o tada - paplotėlius.
Žingsnis 3
Dalį mėsos dėkite į duonos plokštainio vidurį.
Žingsnis 4
Uždenkite mėsą antrąja plokščia duona.
Žingsnis 5
Suformuokite tortilijas į trikampį ir suriškite jį norio lakštu.
Žingsnis 6
Patiekite onigiri su imbieru, wasabi ir sojų padažu. Patiekalą taip pat galima papuošti sezamo sėklomis.
Kategorijos