Kalmarų troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Kalmarų troškinys

Kalmarai maistui naudojami nuo senovės Graikijos laikų. Jie naudojami daugeliui receptų. Kalmarų cheminė sudėtis turtinga, juose yra naudingų vitaminų, makro- ir mikroelementų: E, C, PP, B6, OMEGA-3, jodo, vario, geležies. Todėl šis patiekalas yra labai naudingas.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
102 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.15/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalmarų troškinys Žingsnis 1
Išvirusius ir išvalytus kalmarus supjaustykite šiaudeliais. Smulkiai supjaustykite žalumynus.

Žingsnis 2

Kalmarų troškinys Žingsnis 2
Į kalmarus sudėkite korėjietiškas morkas ir žoleles, gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Kalmarų troškinys Žingsnis 3
Želatiną praskieskite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus, atsižvelgdami į savo pageidavimus. Paprastai dirbti su lakštine želatina labai paprasta. Kiekvieno lapelio svoris yra 2,5- 5 gr. Iš lapo žirklėmis iškirpsite reikiamą kiekį, priklausomai nuo reikiamo skysčio kiekio. Tada vadovaukitės ant pakuotės pateiktais nurodymais.

Žingsnis 4

Kalmarų troškinys Žingsnis 4
Kai želatina šiek tiek išbrinksta, supilkite ją ant paruošto įdaro, prieš tai išklojus gražioje formoje.

Žingsnis 5

Kalmarų troškinys Žingsnis 5
Išmaišykite mišinį ir supilkite sojų padažą. Tada išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą, geriausia 24 valandoms.

Žingsnis 6

Kalmarų troškinys Žingsnis 6
Iš šaldytuvo išimkite paruoštą troškinį. Paruoškite gražią lėkštę ir apverskite ant jos užkepėlę. Viršų papuoškite žolelėmis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos