Publikavimo data: 2024-05-25
Kamamberas su duona
Sūrio mėgėjams ir neįprastų užkandžių mėgėjams. Kamambero sūrį galima dėti ne tik ant sumuštinio ar tiesiog supjaustyti ant lėkštės. Pamirkykite jį japoniškoje panko duonelėje ir kepkite. Gausite auksinius "purius" gabalėlius su tirštu sūrio įdaru viduje. Jį galima patiekti kaip originalų desertą su uogų džemu.
Žingsnis 1
Supjaustykite sūrio luitą į vienodus 8 trikampius. Padėkite sūrį ant pergamento ir įdėkite į šaldiklį 10-15 minučių. Per tą laiką paruoškite viską, kas bus skirta apkepui.
Žingsnis 2
Išplakite kiaušinį iki vientisos masės ir suberkite džiūvėsėlius į du dubenėlius. Šaldytą sūrį pamerkite į miltus ir nusukite jų perteklių. Tada sūrį pamerkite į kiaušinį, tada į pirmąjį dubenėlį su džiūvėsėliais, tada vėl į kiaušinį ir vėl į džiūvėsėlius. Tada sūris turi būti apkeptas.
Žingsnis 3
Įkaitinkite aliejų iki 180 laipsnių pagal Celsijų ir, naudodami sūrmaišį arba žnyples, nuleiskite sūrį į keptuvę. Kepkite sūrį, kol jis taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Išimkite sūrį ant servetėlės, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.
Kategorijos