Publikavimo data: 2025-08-17
Karaliaus salotos su kepenėlėmis
Salotos yra puikus šaltasis patiekalas. Joms paruošti naudojami įvairūs ingredientai. Šventiniu laikotarpiu papuošti stalą gardžiais šedevrais ypač aktualu. Yra daugybė salotų rūšių, ir kiekviena iš jų pasižymi ypatingu nepakartojamu skoniu. Viena iš jų - "Karališko stiliaus salotos su kepenėlėmis". derinant su pagrindiniais patiekalais, jų skonis suteiks jums malonumų jūrą. Švelniai paruoštos kepenys su daržovėmis suteiks sotumo ir kartu lengvumo jausmą.
Žingsnis 1
Susmulkinkite morkas "Julienne" tipo griežinėliais.
Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite morkas. Kepkite morkas, kol taps auksinės spalvos. Kai iškeps, išimkite iš keptuvės ir perkelkite morkas į salotinę.
Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 4
Svogūną taip pat pakepinkite, kol taps auksinės spalvos. Tuomet perkelkite jį į salotinę kartu su morkomis.
Žingsnis 5
Tada griežinėliais supjaustykite agurkus.
Žingsnis 6
Dabar laikas paruošti kepenis. Dėkite jas į keptuvę, retkarčiais pamaišydami ir tikrindami, ar jos iškepusios.
Žingsnis 7
Išvirus kepenims, leiskite joms šiek tiek atvėsti. Tada supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite prie likusių ingredientų.
Žingsnis 8
Pagal skonį įmaišykite žiupsnelį druskos ir padažą.
Žingsnis 9
"Dabar papuoškite jį žalumynais. Jūs ir jūsų artimieji įvertins patiekalą. Dar kartą grįšite prie jo gaminimo. Juk jis ne tik skanus, bet ir nepaprastai naudingas. Džiaukitės savo apetitu!
Kategorijos