Publikavimo data: 2025-08-19
Karališkojo stiliaus salotos su raudona žuvimi
Karališko stiliaus salotos su raudona žuvimi - apie tai, kaip jas pagaminti greitai, skaniai ir gražiai! Salotas iš kitų išskiria ikrų kepurėlė. O pirmoji šakutė priverčia suabejoti, ar kitų maisto produktų apskritai reikia. Taip valgyti diena iš dienos... kas gali būti geriau?
Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Atminkite, kad lengviau dirbti su ką tik iš šaldytuvo išimtu sūriu. Jei sūris per ilgai išbuvo kambario temperatūroje, jis suteps jūsų delną ir tarkavimo mašiną.
Žingsnis 3
Supjaustykite raudonąją žuvį mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Kiaušinius supjaustykite kubeliais. Tai padaryti bus lengviau, jei remsitės tuo, kaip pjaustote bulves.
Žingsnis 5
Į gilų dubenį sudėkite bulves, žuvį, kiaušinius, ikrus, sūrį. Įpilkite majonezo. Tada gerai išmaišykite, bet ne per stipriai, kad nesusmulkintumėte ikrų.
Žingsnis 6
Paimkite lėkštę. Uždėkite ant jos kepimo žiedą ir pripildykite jį turinio, lengvai sutrypdami šaukštu. Tada nuimkite žiedą ir papuoškite. Salotų šonuose išdėliokite pavienius kiaušinius taip, kad jie primintų girliandą. Ant viršaus šaukštu sudėkite kiaušinius taip, kad neliktų tarpų. Kad tai padarytumėte, nesistenkite kiaušinių iš karto užtepti ant paviršiaus, dirbkite taip, tarsi statytumėte plytų sieną - šaukštas po šaukšto, nuo vieno krašto iki kito.
Žingsnis 7
Salotos paruoštos. Laikas patiekti!
Kategorijos