Publikavimo data: 2025-08-19
"Karališkos" salotos su krevetėmis ir lašiša
Karališkos salotos su krevetėmis, lašiša, bulvėmis, sūriu ir kiaušiniais gaunasi labai skanios ir sotios. Salotų viršus papuoštas raudonaisiais ikrais. Padažui naudojamas majonezas. Patiekalas gaunasi tikrai karališkas, nes yra sodraus skonio ir išvaizdos. Į salotas taip pat galima įdėti kalmarų ir kitų jūros gėrybių pagal savo skonį. Toks patiekalas puikiai tinka šventiniam stalui, ypač Naujųjų metų išvakarėse.
Žingsnis 1
Nedideliais kubeliais supjaustykite lengvai pasūdytą lašišą, virtas bulves, vištų kiaušinius ir pusę virtų krevečių.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Į dubenį sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves, lašišą, kiaušinius, krevetes ir tarkuotą sūrį.
Žingsnis 4
Viską pertepkite majonezu ir išmaišykite.
Žingsnis 5
Didelę plokščią lėkštę išklokite salotų lapais. Į vidurį sudėkite salotas ir suformuokite cilindrą. Ant viršaus užberkite raudonųjų ikrų, o šonus papuoškite likusiomis virtomis krevetėmis. Atlikta!
Kategorijos