Publikavimo data: 2025-08-17
"Karališkos" salotos su vištiena ir grybais
Švelni vištiena, minkštas sūris ir virtos bulvės, kepti grybai - visi šie ingredientai padeda sukurti puikias sluoksniuotas salotas šventiniam stalui. Visi kartu jie puikiai dera. Šios salotos neįtikėtinai sočios ir gražiai atrodo. Jos primena kūrybingą maisto gaminimo pusę ir šiek tiek primena tortą, tačiau ne desertinį, o tokį, kurį galima patiekti kaip šaunų užkandį arba kaip antrojo patiekalo pakaitalą.
Žingsnis 1
Grybus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Vištieną supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Bulves sutarkuokite.
Žingsnis 4
Kiaušinį nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 5
Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 6
Grybus 10-15 minučių kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies. Nepamirškite jų pasūdyti ir papipirinti!
Žingsnis 7
Salotas sluoksniais sudėkite į kepimo formą. Sluoksnius dėliokite tokia tvarka: bulvės, majonezas, kiaušiniai, majonezas, majonezas, pievagrybiai, majonezas, sūris. Ant viršaus uždėkite grybų ir papuoškite žalumynais.
Kategorijos