Publikavimo data: 2024-10-14
Karališkosios krevetės su česnaku ir paprika
Karališkosios krevetės česnakų ir paprikų marinate buvo išrastos prie Viduržemio jūros esančiuose miestuose. Šis patiekalas ten atsirado daugiau nei prieš 300 metų. Karališkosiose krevetėse gausu baltymų ir įvairių mikroelementų. Krevečių baltymai ir mikroelementai stiprina žmogaus organizmą ir yra ypač naudingi sergant diabetu.
Žingsnis 1
Keptuvę statykite ant vidutinės ugnies, supilkite alyvuogių aliejų ir įkaitinkite. Į įkaitintą keptuvę sudėkite krevetes. Supilkite ant jų sojų padažą. Suberkite papriką ir smulkiai supjaustytus krapus. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Į krevetes įspauskite visas česnako skilteles česnakų spaustuku. Išmaišykite ir uždengę dangčiu palaikykite taip 7 minutes. Po to įspauskite citrinos sulčių ir kepkite 15 minučių. Tada išjunkite dujas, uždenkite ir palikite 5 minutes, kad prisitrauktų.
Kategorijos