Publikavimo data: 2025-08-17
Karališkosios salotos su lašiša ir krevetėmis
Krevetės atrodo pergalingai bet kokiame derinyje. Tačiau kartu su lašiša gaunamos subtilios, skanios ir aromatingos salotos, kurios atrodo patraukliai ir tvarkingai. Toks patiekalas papuoš ne tik šeimos vakarienę, bet ir šventinį stalą. Dėl krevečių salotos įgauna subtilų skonį ir išskirtinį aromatą. Salotos su jūros gėrybėmis gaunasi labai skanios ir gražios, taip pat tikrai šventiškos. Dėl ryškaus ir sodraus skonio šios salotos bus populiarios tarp jūsų svečių. Salotos yra labai skanios ir sveikos, jos paruošiamos greitai ir lengvai. Dietinės salotos su krevetėmis ir raudona žuvimi - puiki idėja šventiniam stalui arba paprastiems pietums su prieskoniais.
Žingsnis 1
Supilkite vandenį į patogų nedidelį puodą ir pastatykite ant ugnies. Kiaušinius užvirinkite. Vandenį pasūdykite, kad kiaušinių lukštai lengviau nusiluptų. Kiaušinius atvėsinkite šaltame vandenyje. Supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Lašišą supjaustykite atsitiktiniais mažais gabalėliais. Sudėkite į atskirą dubenį. Sudėkite atšildytas krevetes.
Žingsnis 3
Į gilų dubenį sudėkite smulkintus kiaušinius, žuvį ir krevetes. Apšlakstykite majonezu ir trupučiu druskos. Jei norite, įberkite šiek tiek džiovintų žolelių. Viską sumaišykite ir palikite šiek tiek pamirkti.
Kategorijos