Publikavimo data: 2024-06-24
Karališkųjų žuvų salotos
Dėl dviejų salotų sudedamųjų dalių - upėtakio ir raudonųjų ikrų - patiekalas išties karališkas. Paruošus šias daugiasluoksnes salotas, geriau jas iš karto nusiųsti į šaldytuvą, kuo ilgiau jos laikysis, tuo geriau sukietės. Patiekalą galima patiekti visą ir porcijomis. Upėtakius galima nusipirkti iš karto pasūdytus arba pasūdyti patiems. Sūdymo receptas paprastas - žuvies gabalėlius pabarstykite druska ir cukrumi ir palikite kambario temperatūroje, kol pasieksite norimą sūrumo laipsnį.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Morkas, bulves ir kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka. Upėtakį supjaustykite juostelėmis.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Išklokite foliją ir ant jos pakaitomis dėkite sluoksnį morkų, bulvių ir kiaušinių, kiekvieną sluoksnį patepdami majonezu. Ant gautų salotų krašto išdėliokite upėtakio gabalėlius, atsargiai susukite patiekalą į ritinėlį ir 6 valandoms padėkite į šaldytuvą. Tada salotas išvyniokite iš folijos.
Kategorijos