Karališkųjų žuvų salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Karališkųjų žuvų salotos

Dėl dviejų salotų sudedamųjų dalių - upėtakio ir raudonųjų ikrų - patiekalas išties karališkas. Paruošus šias daugiasluoksnes salotas, geriau jas iš karto nusiųsti į šaldytuvą, kuo ilgiau jos laikysis, tuo geriau sukietės. Patiekalą galima patiekti visą ir porcijomis. Upėtakius galima nusipirkti iš karto pasūdytus arba pasūdyti patiems. Sūdymo receptas paprastas - žuvies gabalėlius pabarstykite druska ir cukrumi ir palikite kambario temperatūroje, kol pasieksite norimą sūrumo laipsnį.
Gaminimo laikas
380 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Karališkųjų žuvų salotos Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Morkas, bulves ir kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka. Upėtakį supjaustykite juostelėmis.

Žingsnis 2

Karališkųjų žuvų salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Išklokite foliją ir ant jos pakaitomis dėkite sluoksnį morkų, bulvių ir kiaušinių, kiekvieną sluoksnį patepdami majonezu. Ant gautų salotų krašto išdėliokite upėtakio gabalėlius, atsargiai susukite patiekalą į ritinėlį ir 6 valandoms padėkite į šaldytuvą. Tada salotas išvyniokite iš folijos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos