Publikavimo data: 2025-08-18
Karčiojo šokolado terinas be kepimo
Pagal šį receptą pagamintas šokoladinis terinas yra panašus į garsiąsias bulvytes ir šokoladinę dešrą. Į trupinius supjaustyti sausainiai užpildomi kreminiu šokolado mišiniu su klevų sirupu. Šokolado jame tikrai labai, labai daug, todėl jis gaunasi skanus ir be jokių priedų.
Žingsnis 1
Šokolado gabalėlius, kakavos miltelius, grietinėlę ir klevų sirupą sudėkite į puodą, išmaišykite ir pastatykite ant ugnies. Karts nuo karto pamaišydami kaitinkite ant silpnos ugnies. Kai šokoladas ištirps ir mišinys taps vientisas, sudėkite sviestą, užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 2
Supilkite grietinėlės ir šokolado mišinį į sausainių formą ir gerai išmaišykite. Uždenkite formą maistine plėvele, sudėkite masę į formą ir gerai išminkykite. Kai terina atvės iki kambario temperatūros, uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą bent vienai valandai.
Kategorijos