Publikavimo data: 2024-09-17
Karštai rūkytos žuvies salotos
Karštai rūkyta žuvis pakeičia bet kokių salotų skonį. Žinoma, jei produktas yra kokybiškas. Rūkymas leidžia išsaugoti baltymus, kurie yra svarbiausia medžiaga formuojantis raumeniniam audiniui. Į šį procesą nededama augalinio aliejaus ar riebalų. Dėl to riebalų kiekis gatavame patiekale neviršija normos. Karštai rūkytos žuvies galiojimo laikas, jei produktas nėra vakuuminėje pakuotėje, neviršija 3-4 dienų. Apie tai, kad naudojami skysti dūmai, rodo baltos juostelės ant skerdenos.
Žingsnis 1
Supjaustykite salotų ingredientus. Rankomis suplėšykite salotų lapus. Svogūną supjaustykite plonais žiedais. Agurką supjaustykite skiltelėmis, vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau. Avokadą ir lašišą supjaustykite 0,5 cm dydžio kubeliais. Sudėkite avokadą į dubenį ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Žingsnis 2
Sudėkite produktus ir paruoškite salotas. Salotas sudėkite į salotinę, sudėkite rausvąją lašišą, avokadą, agurkus, vyšninius pomidorus ir askaloninius česnakus. Pagardinkite druska ir pipirais, tada supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite.
Kategorijos