Karštai rūkytos žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Karštai rūkytos žuvies salotos

Karštai rūkyta žuvis pakeičia bet kokių salotų skonį. Žinoma, jei produktas yra kokybiškas. Rūkymas leidžia išsaugoti baltymus, kurie yra svarbiausia medžiaga formuojantis raumeniniam audiniui. Į šį procesą nededama augalinio aliejaus ar riebalų. Dėl to riebalų kiekis gatavame patiekale neviršija normos. Karštai rūkytos žuvies galiojimo laikas, jei produktas nėra vakuuminėje pakuotėje, neviršija 3-4 dienų. Apie tai, kad naudojami skysti dūmai, rodo baltos juostelės ant skerdenos.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Karštai rūkytos žuvies salotos Žingsnis 1
Supjaustykite salotų ingredientus. Rankomis suplėšykite salotų lapus. Svogūną supjaustykite plonais žiedais. Agurką supjaustykite skiltelėmis, vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau. Avokadą ir lašišą supjaustykite 0,5 cm dydžio kubeliais. Sudėkite avokadą į dubenį ir apšlakstykite citrinos sultimis.

Žingsnis 2

Karštai rūkytos žuvies salotos Žingsnis 2
Sudėkite produktus ir paruoškite salotas. Salotas sudėkite į salotinę, sudėkite rausvąją lašišą, avokadą, agurkus, vyšninius pomidorus ir askaloninius česnakus. Pagardinkite druska ir pipirais, tada supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos