Karštų salotų su šonine, grybais ir makaronais receptas patiks visiems neįprastų patiekalų mėgėjams. Gaminant naudojami klasikiniai fusilli, tačiau juos galite pakeisti kitų rūšių makaronais iš kietųjų kviečių. Originalus padažas su citrinų sultimis ir medumi patiekalui suteikia ypatingo skonio.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Šoninės griežinėlius apvyniokite aplink morkas, suformuodami du ryšulėlius.
Žingsnis 3
Grybus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 4
Sudėkite grybus į kepimo indą ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi, išmaišykite.
Žingsnis 5
Ant grybų sudėkite šonine apvyniotas morkas. Pašaukite į orkaitę 5-7 minutėms.
Žingsnis 6
Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 7
Česnaką perkelkite į dubenį, kuriame sumaišysite salotų padažą.
Žingsnis 8
Supilkite sojų padažą.
Žingsnis 9
Įdėkite garstyčių.
Žingsnis 10
Įpilkite medaus.
Žingsnis 11
Išspauskite pusės citrinos sultis, nupjaukite dalį žievelės, kad skonis ir aromatas būtų sodresnis.
Žingsnis 12
Kruopščiai išmaišykite padažą iki vientisos masės.
Žingsnis 13
Fusilli virkite 7-10 minučių, kol suminkštės, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktais nurodymais.
Žingsnis 14
Į lėkštę sudėkite išvirtas fusilli.
Žingsnis 15
Sudėkite karštus grybus.
Žingsnis 16
Puoškite salotas.
Žingsnis 17
Į šoninę įvyniotas morkas perkelkite ant grybų. Patiekite salotas karštas. Gero apetito!