Karštų pipirų liepsna. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Karštų pipirų liepsna.

Šis receptas geras tuo, kad patiekale nebus papildomo cukraus ir druskos, nes pati aitrioji paprika yra geras konservantas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
26 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 3.95/5 (40 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Karštų pipirų liepsna. Žingsnis 1
Nuvalykite česnakus, nuplaukite paprikas ir išimkite sėklas.

Žingsnis 2

Karštų pipirų liepsna. Žingsnis 2
Nuplaukite ir supjaustykite pomidorus. Česnakus, paprikas ir pomidorus sumalkite mėsmale.

Žingsnis 3

Karštų pipirų liepsna. Žingsnis 3
Druska pagal skonį. Išmaišykite. Galite naudoti iš karto po virimo. Tačiau geriau palikti pastovėti porą dienų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos