Kedro riešutai neįprastiems receptams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kedro riešutai neįprastiems receptams

Šiame recepte papasakosiu, kaip nulupti kedro riešutus nepakenkiant psichikai. Šis būdas skirtas ne tolimesniam valgymui, nes riešutai gaunasi sveiki, o jų naudojimui kaip sudedamosios dalies gaminant kitus patiekalus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
680 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
68 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Kedro riešutai neįprastiems receptams Žingsnis 1
Nuplaukite kedro riešutus.

Žingsnis 2

Kedro riešutai neįprastiems receptams Žingsnis 2
Dėkite juos ant sausos keptuvės. Įkaitę riešutai neteks kevalų ir juos bus lengviau sulaužyti. Apkepkite riešutus, bet nepersistenkite, nes jie sudegs. Pakanka 1 minutės ant didelės ugnies, kad lukštai taptų trapūs. Norėjau, kad riešutai būtų paskrudinti, todėl kepiau ilgiau (3 minutes).

Žingsnis 3

Kedro riešutai neįprastiems receptams Žingsnis 3
Paskrudintus riešutus šiek tiek atvėsinkite, tada sudėkite į maišelį ir ant pjaustymo lentelės, be didelių pastangų, perbraukite per riešutus smeigtuku. Išmeskite riešutus iš maišelio ir rankomis atskirkite juos nuo kevalų (taip, vis tiek turite tai padaryti).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, patiekalai su sojų padažu, receptų knyga

Kategorijos