Publikavimo data: 2025-08-18
Kedro riešutai neįprastiems receptams
Šiame recepte papasakosiu, kaip nulupti kedro riešutus nepakenkiant psichikai. Šis būdas skirtas ne tolimesniam valgymui, nes riešutai gaunasi sveiki, o jų naudojimui kaip sudedamosios dalies gaminant kitus patiekalus.
Žingsnis 1
Nuplaukite kedro riešutus.
Žingsnis 2
Dėkite juos ant sausos keptuvės. Įkaitę riešutai neteks kevalų ir juos bus lengviau sulaužyti.
Apkepkite riešutus, bet nepersistenkite, nes jie sudegs. Pakanka 1 minutės ant didelės ugnies, kad lukštai taptų trapūs. Norėjau, kad riešutai būtų paskrudinti, todėl kepiau ilgiau (3 minutes).
Žingsnis 3
Paskrudintus riešutus šiek tiek atvėsinkite, tada sudėkite į maišelį ir ant pjaustymo lentelės, be didelių pastangų, perbraukite per riešutus smeigtuku. Išmeskite riešutus iš maišelio ir rankomis atskirkite juos nuo kevalų (taip, vis tiek turite tai padaryti).
Kategorijos