Kefyre marinuotas kiaulienos kebabas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kefyre marinuotas kiaulienos kebabas

Šašlykas - tai patiekalas, kuris mūsų šalyje labai dažnai gaminamas ne tik per vakarienes po atviru dangumi, bet ir patiekiamas per gausias šventes restoranuose ar namuose. Žinoma, gero šašlyko sėkmę lemia labai šviežia mėsa. Tačiau marinatui taip pat tenka didelis vaidmuo. Marinuokite kebabą kefyre ir nustebsite, kokia sultinga, minkšta ir švelni bus mėsa.
Gaminimo laikas
600 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
213 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Kefyre marinuotas kiaulienos kebabas Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite 4*4 cm griežinėliais. Jei mėsa riebi, gabalėlius galite dar labiau padidinti. Mažesni gabalėliai kebabuose paprastai būna šiek tiek sausi.

Žingsnis 2

Kefyre marinuotas kiaulienos kebabas Žingsnis 2
Nuplaukite kalendras ir smulkiai sukapokite peiliu. Svogūnus nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite žiedais.

Žingsnis 3

Kefyre marinuotas kiaulienos kebabas Žingsnis 3
Mėsą, žoleles ir svogūnus sudėkite į emaliuotą puodą. Įberkite druskos, pipirų, lauro lapų ir viską užpilkite kefyro ir majonezo mišiniu.

Žingsnis 4

Kefyre marinuotas kiaulienos kebabas Žingsnis 4
Uždenkite keptuvę dangčiu ir įdėkite į šaldytuvą 6-8 valandoms. Tada kepkite kebabą ant ugnies, suvertą ant iešmų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti orkaitėje ant kepimo skardos, sala, pietūs, vakarienė, kebabų sezonas, kebabas, kiaulienos kebabas, karštieji naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaulienos vakarienė

Kategorijos