Kefyre marinuotas kiaulienos kebabas su citrinos žievele ir garstyčiomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kefyre marinuotas kiaulienos kebabas su citrinos žievele ir garstyčiomis

Prasidėjus iškylų sezonui, metas eiti į lauką ir kepti kebabus. Jie gaminami iš ėrienos ar kiaulienos šonkaulių, kiaulienos sprandinės, vištienos šlaunelių, veršienos. Šiam patiekalui ruošti yra daugybė marinatų. Mėsa, marinuota kefyro ir sojų padaže, į kurį pridėta garstyčių ir citrinos, gaunasi labai minkšta.
Gaminimo laikas
780 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.38/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Kefyre marinuotas kiaulienos kebabas su citrinos žievele ir garstyčiomis Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Sumaišykite garstyčias su sojų padažu, maltais juodaisiais pipirais ir žievelėmis. Supilkite kefyrą ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Kefyre marinuotas kiaulienos kebabas su citrinos žievele ir garstyčiomis Žingsnis 2
Kiaulieną supjaustykite didelėmis porcijomis, sudėkite svogūnus, gerai išmaišykite ir užpilkite marinatu. Dėkite į šaldytuvą 4 valandoms.

Žingsnis 3

Kefyre marinuotas kiaulienos kebabas su citrinos žievele ir garstyčiomis Žingsnis 3
Marinuotą mėsą suverkite ant iešmelių ir retkarčiais apversdami kepkite ant grotelių, kol mėsa iškeps. Mėsa turi būti parudavusi ir iškepusi iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti orkaitėje ant kepimo skardos, sala, pietūs, vakarienė, kebabų sezonas, kebabas, kiaulienos kebabas, karštieji naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaulienos vakarienė

Kategorijos