Publikavimo data: 2024-04-02
Kefyro įdaro pyragas
Jei mėgstate pyragus, bet bijote, kad jiems kepti teks skirti daug laiko ir pastangų, turime gerų naujienų: kefyro pyragas orkaitėje - tai kepimas, kuris jus užkariaus, net jei niekada gyvenime nesate įjungę orkaitės. Vadovaukitės receptu, ir po valandos šis sultingas ir skanus pyragas bus ant jūsų stalo.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą: kelias minutes pakepinkite bulves įkaitintame augaliniame aliejuje. Sudėkite svogūną ir česnaką ir kepkite 3 minutes.
Žingsnis 2
Nedidelėmis porcijomis sudėkite maltą mėsą ir kepkite, kol taps auksinė. Pagardinkite druska, pipirais ir įdėkite sviesto.
Žingsnis 3
Paruoškite pagrindą: išplakite kiaušinius su cukrumi iki vientisos masės. Sudėkite kefyrą, augalinį aliejų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Supilkite mišinį į miltus, persijotus su kepimo milteliais ir druska. Gerai išplakite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Į formos dugną sudėkite įdarą ir tolygiai paskirstykite tešlą.
Žingsnis 6
Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Žingsnis 7
Paruoštą pyragą supjaustykite porcijomis ir patiekite.
Kategorijos