Publikavimo data: 2025-08-20
Kefyro pyragas su dešrelėmis keptuvėje
Kefyro pyragas su dešrelėmis keptuvėje puikiai tinka greitai vakarienei. Šis lengvai paruošiamas pyragas yra labai skanus, sotus. Toks pyragas gali būti ir užkandis, ir pagrindinis patiekalas. Jis tinka ir karštas, ir šaltas. Jis taip pat tinka prie arbatos, vietoj sausainių ir pyragaičių arba vietoj duonos pirmam ir antram patiekalui. Galite imti bet kokį įdarą. Kad pyragas būtų pikantiškas, tešla aptepama kečupu arba pomidorų padažu.
Žingsnis 1
Dešreles supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 2
Kambario temperatūros kefyrą supilkite į gilų dubenį. Į kefyrą įmuškite kiaušinius, druską ir sodą. Išplakite ingredientus plaktuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Persijokite miltus per sietelį ir suberkite į kefyro mišinį. Supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus apkepkite dešreles.
Žingsnis 5
Keptuvę statykite ant vidutinės ugnies. Supilkite visą tešlą ant dešrelių ir tolygiai paskirstykite mentele. Uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite produktą ant vidutinės ugnies apie 10 minučių, kol apačia paruduos. Tešla turėtų padvigubėti.
Žingsnis 6
Apverskite duoną ant lėkštės. Tuo tarpu keptuvės paviršių dar kartą patepkite aliejumi ir sudėkite produktus apkepusia puse į viršų. Uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite pyragą dar 5 minutes, kad apskrustų apačia.
Žingsnis 7
Prieš patiekiant pyragą supjaustykite gabalėliais. Gero apetito!
Kategorijos