Kefyro pyragas su malta mėsa ir Pekino kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kefyro pyragas su malta mėsa ir Pekino kopūstais

Kefyro pyragas su malta mėsa ir Pekino kopūstais yra nesudėtingų lietinių kategorijos receptas. Tešla ir įdaras paruošiami paprastai ir greitai, o rezultatas - aromatingas, sotus, sveikas kepinys, kuris gali būti ir pagrindinis patiekalas ant stalo, ir priedas prie kitų patiekalų ar užkandis.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Kefyro pyragas su malta mėsa ir Pekino kopūstais Žingsnis 1
Sudėkite maltą mėsą į keptuvę ir kepkite 10-12 minučių, tada suberkite prieskonius, druską, pipirus ir džiovintus česnakus. Smulkiai supjaustykite pekino kopūstus. Sudėkite jį į maltą mėsą, išmaišykite ir kepkite 3-4 minutes. Tada nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite.

Žingsnis 2

Kefyro pyragas su malta mėsa ir Pekino kopūstais Žingsnis 2
Norėdami paruošti tešlą, suplakite kefyrą ir kiaušinius plaktuvu iki vientisos masės. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, druska, cukrumi ir sumaišykite su kefyro ir kiaušinių mišiniu. Į tešlą kartu su tarkuotu sūriu sudėkite žaliuosius svogūnus ir petražoles. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Kefyro pyragas su malta mėsa ir Pekino kopūstais Žingsnis 3
Atvėsusius kopūstus ir mėsos įdarą sumaišykite su tešla ir dar kartą išmaišykite. Tešlą tolygiai paskirstykite kepimo inde. Dėkite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos