Publikavimo data: 2025-08-18
Kefyro pyragas su malta mėsa ir Pekino kopūstais
Kefyro pyragas su malta mėsa ir Pekino kopūstais yra nesudėtingų lietinių kategorijos receptas. Tešla ir įdaras paruošiami paprastai ir greitai, o rezultatas - aromatingas, sotus, sveikas kepinys, kuris gali būti ir pagrindinis patiekalas ant stalo, ir priedas prie kitų patiekalų ar užkandis.
Žingsnis 1
Sudėkite maltą mėsą į keptuvę ir kepkite 10-12 minučių, tada suberkite prieskonius, druską, pipirus ir džiovintus česnakus. Smulkiai supjaustykite pekino kopūstus. Sudėkite jį į maltą mėsą, išmaišykite ir kepkite 3-4 minutes. Tada nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite.
Žingsnis 2
Norėdami paruošti tešlą, suplakite kefyrą ir kiaušinius plaktuvu iki vientisos masės. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, druska, cukrumi ir sumaišykite su kefyro ir kiaušinių mišiniu. Į tešlą kartu su tarkuotu sūriu sudėkite žaliuosius svogūnus ir petražoles. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Atvėsusius kopūstus ir mėsos įdarą sumaišykite su tešla ir dar kartą išmaišykite. Tešlą tolygiai paskirstykite kepimo inde. Dėkite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 40 minučių.
Kategorijos