Publikavimo data: 2024-06-22
Keksiukas "Minutė"
Šis keksiukų receptas pravers, kai prie slenksčio pasibels svečiai. Jį greitai paruošite, o ingredientų rasite beveik kiekvienoje virtuvėje.
Žingsnis 1
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi, supilkite kondensuotą pieną ir dar kartą išplakite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cinamonu ir žievele.
Žingsnis 2
Supilkite miltus ir kruopščiai išmaišykite. Tešla bus tiršta. Jei norite, įmaišykite sultenių. Supilkite tešlą į formą.
Žingsnis 3
Uždenkite folija ir siųskite keksiukus į iki 200 °C įkaitintą orkaitę. Maždaug po 15-20 minučių nuimkite foliją.
Žingsnis 4
Kai keksas tinkamai paruduos, dantų krapštuku patikrinkite, ar jis paruoštas. Jei jis sausas, keksas jau paruoštas. Jei ne, vėl uždenkite folija ir dar 5-10 minučių palaikykite keksą orkaitėje.
Kategorijos