Publikavimo data: 2025-08-20
Kepenų ir pomidorų pyragas
Šis pyragas be kvietinių miltų ir kiaušinių tinka alergiškiems žmonėms.
Žingsnis 1
Įpilkite vieną stiklinę kefyro.
Žingsnis 2
Paruoškite vieną puodelį ryžių miltų.
Žingsnis 3
Sudėkite miltus, druską, augalinį aliejų ir gerai išmaišykite. Tešla bus skysta kaip grietinė.
Žingsnis 4
Į stiklinę formą supilkite pusę tešlos.
Žingsnis 5
Ant viršaus sudėkite faršą. Turiu vištienos kepenėlių, šviežių svogūnų, prieskonių pagal skonį.
Žingsnis 6
Ant kepenėlių uždėkite pusžiedžiais perpjautą pomidorą ir užpilkite likusią tešlą. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 40 minučių 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Žingsnis 7
Po 40 minučių ištraukite iš orkaitės ir iškepkite gardų bekiaušinį ir nekvietinį įlankos pyragą.
Kategorijos