Kepenų ir pomidorų pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepenų ir pomidorų pyragas

Šis pyragas be kvietinių miltų ir kiaušinių tinka alergiškiems žmonėms.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Kepenų ir pomidorų pyragas Žingsnis 1
Įpilkite vieną stiklinę kefyro.

Žingsnis 2

Kepenų ir pomidorų pyragas Žingsnis 2
Paruoškite vieną puodelį ryžių miltų.

Žingsnis 3

Kepenų ir pomidorų pyragas Žingsnis 3
Sudėkite miltus, druską, augalinį aliejų ir gerai išmaišykite. Tešla bus skysta kaip grietinė.

Žingsnis 4

Kepenų ir pomidorų pyragas Žingsnis 4
Į stiklinę formą supilkite pusę tešlos.

Žingsnis 5

Kepenų ir pomidorų pyragas Žingsnis 5
Ant viršaus sudėkite faršą. Turiu vištienos kepenėlių, šviežių svogūnų, prieskonių pagal skonį.

Žingsnis 6

Kepenų ir pomidorų pyragas Žingsnis 6
Ant kepenėlių uždėkite pusžiedžiais perpjautą pomidorą ir užpilkite likusią tešlą. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 40 minučių 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje.

Žingsnis 7

Kepenų ir pomidorų pyragas Žingsnis 7
Po 40 minučių ištraukite iš orkaitės ir iškepkite gardų bekiaušinį ir nekvietinį įlankos pyragą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos