Kepenų paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepenų paštetas

Mėgstu kepenis. Gaminu jas savo vaikams. Paštetas gaunasi švelnus ir saldus, vaikai jį gerai valgo. Jis greitai išverda.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.57/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Kepenų paštetas Žingsnis 1
Nulupkite kepenis nuo plėvių, supjaustykite jas atsitiktinai, ne per stambiai.

Žingsnis 2

Kepenų paštetas Žingsnis 2
Kepenis išvirkite trijuose vandenyse, kad pašalintumėte kartumą ir nemalonų skonį. Virkite 5 minutes, nusunkite vandenį, supilkite švarų vandenį ir taip 3 kartus.

Žingsnis 3

Kepenų paštetas Žingsnis 3
Pakepinkite morkas ir svogūnus svieste, kol suminkštės.

Žingsnis 4

Kepenų paštetas Žingsnis 4
Į morkas ir svogūnus sudėkite kepenis, grietinėlę, prieskonius, druską pagal skonį. Troškinkite 5 minutes.

Žingsnis 5

Kepenų paštetas Žingsnis 5
Atvėsinkite iki kambario temperatūros, susmulkinkite iki vientisos masės. Porą valandų atšaldykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
virti patiekalai, užkandžiai, paštetai, šalti užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, žalumynų sezonas, morkų sezonas, užkandžiai su žuvimi, žuvies paštetai, receptų knyga, paštetai su morkomis

Kategorijos