Publikavimo data: 2025-08-17
Kepenų paštetas
Mėgstu kepenis. Gaminu jas savo vaikams. Paštetas gaunasi švelnus ir saldus, vaikai jį gerai valgo. Jis greitai išverda.
Žingsnis 1
Nulupkite kepenis nuo plėvių, supjaustykite jas atsitiktinai, ne per stambiai.
Žingsnis 2
Kepenis išvirkite trijuose vandenyse, kad pašalintumėte kartumą ir nemalonų skonį. Virkite 5 minutes, nusunkite vandenį, supilkite švarų vandenį ir taip 3 kartus.
Žingsnis 3
Pakepinkite morkas ir svogūnus svieste, kol suminkštės.
Žingsnis 4
Į morkas ir svogūnus sudėkite kepenis, grietinėlę, prieskonius, druską pagal skonį. Troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 5
Atvėsinkite iki kambario temperatūros, susmulkinkite iki vientisos masės. Porą valandų atšaldykite šaldytuve.
Kategorijos