Publikavimo data: 2025-08-20
Kepenų pyragas
Šį neįprastą pyragą mėgstame su visa šeima.
Žingsnis 1
Kepenėles nuplaukite ir sutrinkite blenderiu.
Žingsnis 2
Įmaišykite kiaušinį, miltus ir druską. Viską gerai išminkykite, įsitikinkite, kad nėra miltų gumulėlių.
Žingsnis 3
Keptuve ištepkite maždaug centimetro storio blyną. Kepkite blynus ant aliejumi pateptos keptuvės, po kiekvieno blyno įpilkite daugiau aliejaus. Kepkite maždaug po 5 minutes iš kiekvienos pusės ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Sudėkite blynus ir pradėkite ruošti įdarą.
Žingsnis 5
Morką nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Apkepkite augaliniame aliejuje, retkarčiais įpildami šiek tiek vandens.
Žingsnis 6
Kepkite svogūnus, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 7
Leiskite morkoms ir svogūnams atvėsti ir sumaišykite su majonezu. Pradėkime rinkti pyragą. Blynas, tada įdaras. Paskutinis - įdaras.
Kategorijos