Kepenų salotos šventinės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Kepenų salotos šventinės

Šias salotas dažnai ruošiame šeimos šventėms. Jas lengva pagaminti, o patiekalas labai skanus.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.05/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepenis virkite, kol išvirs, maždaug 1 valandą. Išvirkite kiaušinius.

Žingsnis 2

Nuluptus svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir apkepkite augaliniame aliejuje.

Žingsnis 3

Kepenų salotos šventinės Žingsnis 3
Atvėsusias kepenis sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite ant salotinės dugno. Tada sudėkite kepintus svogūnus. Pasūdykite ir aptepkite majonezu. Kitas sluoksnis - tarkuotas kiaušinio baltymas, tada korėjietiškos morkos. Dar kartą ištepkite majonezu. Sluoksnius galima kartoti arba palikti taip. Viršų papuoškite tarkuotu kiaušinio tryniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos