Publikavimo data: 2024-06-16
Kepenų salotos šventinės
Šias salotas dažnai ruošiame šeimos šventėms. Jas lengva pagaminti, o patiekalas labai skanus.
Žingsnis 1
Kepenis virkite, kol išvirs, maždaug 1 valandą. Išvirkite kiaušinius.
Žingsnis 2
Nuluptus svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir apkepkite augaliniame aliejuje.
Žingsnis 3
Atvėsusias kepenis sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite ant salotinės dugno. Tada sudėkite kepintus svogūnus. Pasūdykite ir aptepkite majonezu. Kitas sluoksnis - tarkuotas kiaušinio baltymas, tada korėjietiškos morkos. Dar kartą ištepkite majonezu. Sluoksnius galima kartoti arba palikti taip. Viršų papuoškite tarkuotu kiaušinio tryniu.
Kategorijos