Publikavimo data: 2025-08-18
Kepenų suflė "Švelnumas"
Labai skanus suflė apkepas iš vištienos kepenėlių, kuriame yra daug baltymų. Šį suflė galima paruošti Naujųjų metų stalui, supjaustyti gabalėliais, aptepti majonezu arba grietine ir papuošti šviežiu agurku. Receptas autorinis. Šį patiekalą dažnai ruošiu savo dvejų metų dukrai.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite vištienos kepenėles ir sudėkite į dubenį.
Žingsnis 2
Į kepenis įpilkite virtų avižinių dribsnių.
Žingsnis 3
Į mišinį suberkite tarkuotas morkas ir smulkintą svogūną.
Žingsnis 4
Į mišinį įmaišykite kukurūzus ir kiaušinius.
Žingsnis 5
Į mišinį sudėkite majonezą, miltus, druską, prieskonius ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Kepimo formą ištepkite aliejumi, paskleiskite masę ir pašaukite į įkaitintą 180 °C orkaitę 45 minutėms.
Kategorijos