Kepenų suflė "Švelnumas" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepenų suflė "Švelnumas"

Labai skanus suflė apkepas iš vištienos kepenėlių, kuriame yra daug baltymų. Šį suflė galima paruošti Naujųjų metų stalui, supjaustyti gabalėliais, aptepti majonezu arba grietine ir papuošti šviežiu agurku. Receptas autorinis. Šį patiekalą dažnai ruošiu savo dvejų metų dukrai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
184 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Kepenų suflė "Švelnumas" Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite vištienos kepenėles ir sudėkite į dubenį.

Žingsnis 2

Kepenų suflė "Švelnumas" Žingsnis 2
Į kepenis įpilkite virtų avižinių dribsnių.

Žingsnis 3

Kepenų suflė "Švelnumas" Žingsnis 3
Į mišinį suberkite tarkuotas morkas ir smulkintą svogūną.

Žingsnis 4

Kepenų suflė "Švelnumas" Žingsnis 4
Į mišinį įmaišykite kukurūzus ir kiaušinius.

Žingsnis 5

Kepenų suflė "Švelnumas" Žingsnis 5
Į mišinį sudėkite majonezą, miltus, druską, prieskonius ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 6

Kepenų suflė "Švelnumas" Žingsnis 6
Kepimo formą ištepkite aliejumi, paskleiskite masę ir pašaukite į įkaitintą 180 °C orkaitę 45 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, suflė, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė

Kategorijos