Publikavimo data: 2024-02-04
Naminė vištienos dešra receptas
Apie tai, kokios kenksmingos gali būti dešros, mums pasakojama nuo vaikystės. Tačiau jei nenorite atsisakyti mėgstamo užkandžio, tereikia jį pasigaminti patiems. Tuomet joje nebus nieko kenksmingo. Parinkome jums gardžios ir švelnios naminės vištienos dešrelės receptą, nuo kurio liksite sužavėti.
Žingsnis 1
Iš anksto išimkite sviestą iš šaldytuvo. Nulupkite svogūną ir česnaką ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Sumaišykite maltą mėsą su svogūnais ir česnakais, įmuškite kiaušinį, supilkite aliejų ir čiobrelius. Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Naudodami specialų mėsmalės priedą, gauta malta mėsa įdarykite žarną.
Žingsnis 4
Dešrą kepkite 20 minučių.
Kategorijos