Kepenys, troškintos grietinėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepenys, troškintos grietinėje

Kepenys, troškintos grietinėje, būna labai švelnios, be to, turi mažai kalorijų ir daug vitaminų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Kepenys, troškintos grietinėje Žingsnis 1
Pakepinkite supjaustytas morkas, svogūnus ir česnakus, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Kepenys, troškintos grietinėje Žingsnis 2
Sudėkite supjaustytas kepenis, įberkite druskos ir troškinkite 15 minučių.

Žingsnis 3

Kepenys, troškintos grietinėje Žingsnis 3
Suberkite miltus, pipirus ir troškinkite 5 minutes.

Žingsnis 4

Kepenys, troškintos grietinėje Žingsnis 4
Supilkite grietinę, išmaišykite ir troškinkite dar 10 minučių.

Žingsnis 5

Kepenys, troškintos grietinėje Žingsnis 5
Išjunkite kaitlentę, sudėkite žoleles, susmulkintą česnaką ir uždengę palaikykite dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, patiekalai su sojų padažu, receptų knyga

Kategorijos