Kepsnys su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Kepsnys su sūriu

Jautienos kepsnys su pomidorais ir sūriu yra sultinga ir skani malto kepsnio atmaina. Smulkintas kepsnys yra labai populiarus britų patiekalas. Anksčiau kepsnys su sūriu buvo kepamas vientisas, o kapotas kepsnys tapo populiaria klasikinių kotletų alternatyva. Dėl to paruoštas patiekalas tampa minkštas ir apetitiškas. Kepsnys kepamas orkaitėje su pomidorais.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepsnys su sūriu Žingsnis 1
Paruoškite maltą mėsą. Į gilų dubenį sudėkite mėsą, svogūną, kiaušinį, druską, pipirus ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Kepsnys su sūriu Žingsnis 2
Paruoškite kepsnį. Suformuokite apvalius pyragėlius. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir sudėkite ant jos kepsnelius. Ant kiekvieno uždėkite po griežinėlį pomidoro ir pabarstykite sūriu. Dėkite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos