Publikavimo data: 2024-04-28
Kepsnys su sūriu
Jautienos kepsnys su pomidorais ir sūriu yra sultinga ir skani malto kepsnio atmaina. Smulkintas kepsnys yra labai populiarus britų patiekalas. Anksčiau kepsnys su sūriu buvo kepamas vientisas, o kapotas kepsnys tapo populiaria klasikinių kotletų alternatyva. Dėl to paruoštas patiekalas tampa minkštas ir apetitiškas. Kepsnys kepamas orkaitėje su pomidorais.
Žingsnis 1
Paruoškite maltą mėsą. Į gilų dubenį sudėkite mėsą, svogūną, kiaušinį, druską, pipirus ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite kepsnį. Suformuokite apvalius pyragėlius. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir sudėkite ant jos kepsnelius. Ant kiekvieno uždėkite po griežinėlį pomidoro ir pabarstykite sūriu. Dėkite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.
Kategorijos